Monday, 24 January 2011

The most depressing sight ever

No, I did not unpack yet.
No, I have no intention of doing so either. Yet.

4 comments:

 1. ha-ha-haaaaaaaaaa!

  ReplyDelete
 2. Tjena!
  Jag har googlat som en tok på studentbloggare i London och hittade dig på det viset. Jag tänkte höra om du har lust att svara på alla mina sjukt ointressanta frågor för att stilla min nyfikenhet? Jag har nämligen sökt till Middlesex University nu till hösten och nu väntar jag spänt på svar samtidigt som jag researchar arlset av mig. Jag slänger in lite frågor här, så om du har lust att svara kan du maila till sarahmarieandersson@gmail.com :)

  Vilket universitet läser du vid? Vad läser du? Var bor du? Är det så svinigt dyrt som alla säger att leva i London? Var det svårt att hitta ett extrajobb nu när det är finanskris och allt? Hur är det att bo i halls nu då? Skulle du rekommendera andra att plugga i London?

  Vore sjukt tacksam för svar.
  Lycka till med plugget!
  /Sarah

  ReplyDelete
 3. Dom ska förvaras, de arma studenterna! (..tydligen!) Kan du andas där inne, får du tillräckligt mycket syre? Finns det nödutgångar, brandstegar? Jag är orolig för dig pullan! Det är ingen kristallblå swimmingpool utanför som hos Kakan direkt.

  ReplyDelete
 4. Elisa, jag uppskattar att du oroar dig för mig, haha men det behövs verkligen inte! Ja, det finns numera även syre också, fick kalla vaktmästaren hit idag för mitt element hade gått isönder och var skållhett...men nu är de så svalt å skönt här så!
  Jag gillar att jag la ut bilden för att visa hur stökigt det är men folk tycks reagera mest på the tiny-ness of it, haha! Jag har kommit in i London-standard-tänket, det är nåt som är säkert! Jag trvis som fisken i vattnet här:-)

  ReplyDelete